Så väljer du ett så passande balkongbord som möjligt för just din balkong

4469328144_c4a023ec14_o
Ett balkongbord är som sagt något som man kan ha glädje av länge och ofta. Men att välja det rätta balkongbordet är faktiskt inte så lätt som en del tror. Därför kommer här några tips som förhoppningsvis hjälper dig välja det rätta balkongbordet för just dig och din balkong:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av balkongbord

Titta på din balkong

Givetvis bör du titta på dess storlek, dvs. hur mycket plats du egentligen har över för bordet, men även på saker som var du kommer att vilja ställa bordet, eftersom detta bland annat kan påverka vilken form ditt nya balkongbord bör ha, och så vidare. Försök ha just din balkongs styrkor, samt svagheter, i åtanke, för att lyfta fram det som är bra, och dölja det som är mindre bra.

Köp inte för stort

En del tittar nämligen enbart på balkongens storlek när de köper ett balkongbord, och inte på vad mer de kommer att vilja ställa där. Detta kan göra att när man väl ställer ut allt man tänkt ha på balkongen där, så blir det väldigt ont om svängrum, plats att röra sig på, och så vidare. Detta kan då förstås göra balkongen betydligt mindre praktisk än vad det förmodligen var tänkt, så undvik att göra detta misstag!

Köp inte för litet

På samma sätt som ett alldeles för stort balkongbord kan vara irriterande, kan nämligen ett för litet vara det också. För då får man ju kanske inte plats med det man tänkt ställa på bordet, med det man tänkt ägna sig åt, och så vidare. Så fundera gärna även på vad du kommer att använda bordet till, för ett så lyckat slutresultat som möjligt.

Överväg multifunktionella balkongbord om du har behov av detta

Det finns ju t.ex. balkongbord med utdragsskivor, med inbyggd förvaring, för t.ex. stolsdynor och liknande på marknaden. Dessa bord kan vara ett riktigt bra alternativ för alla som har ont om plats på balkongen, vilket faktiskt är mer en regel än ett undantag när det gäller balkonger. Då kan det vara skönt att kunna spara plats på vilket sätt som helst, och en multifunktionell möbel är perfekt för detta.